DE OVEN IS VOORZIEN VAN VERSTELBARE VOETJES. DEZE MOETEN GEPLAATST WORDEN VOOR DE OVEN IN GEBRUIK WORDT GENOMEN. DRAAI DE OVEN 90 OP DE HOUTEN PALLET EN SCHROEF DE VOETJES OP HUN PLAATS.

 

 

Gasoven

De behuizing van het toestel is van roesturij staal AISI430

Het controlepaneel om de oven te activeren en in te stellen, en waar de aan -en uitschakelaar en de de verschillende posities zijn aangeduid, bevindt zich aan de rechtervoorkant van het toestel.

De gasverdelingsbuis en de gerelateerde branders bevinden zich aan de onderkant van de oven en zijn bedekt met een speciale toegangsplaat.

In de onderkant van de oven zitten gaatjes om lucht toe te laten voor verbranding.

De oven wordt opgewarmd door de branders van welke de eigenschappen staan beschreven in bijgevoegde tabellen. Dit zijn tubulaire branders die zo staan dat de bakkamer evenwichtig wordt verwarmd door de passage van opgewarmde lucht door vaste of instelbare laterale openingen. De voedselproducten komen nooit in direct contact met de vlammen.

Verbrandingsproducten kunnen de bakkamer verlaten langs een afvoerkanaal dat naar boven gaat. De oven is ook vitgerust met een rond verbindingsstuk centraal op de oven

 

 

Gas pizza ovens Fage

 

 

 

 

GEEF DE WEBSITE

GASOVEN

 

PIZZERIA-RESTAURANT-HOTEL-BAR

fageovens